FOTO - Ele sunt cele două tinere ucise la Constanța de "Șacalul". Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Avem de a face cu un criminal în serie
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Capturi video
Foto: Capturi video
Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit despre crimele de la Constanța.

Au apărut detalii șocante despre crimele de la Constanța. Cele două femei ucise - Denisa, din Timișoara, și Delia, din Tulcea, ar fi fost otrăvite sau drogate de către principalul suspect - Nicolae Mitrea, zis „Șacalul”, pentru a le lua mașinile și banii, iar iubita lui și fiul acesteia, în vârstă de doar de 15 ani,ar fi fost și ei implicați în crime.

Din anchetă rezultă că Delia a fost ucisă pe 2 iulie, iar Denisa, pe 27 august. Denisa, în vârstă de 28 de ani, avea un copil de 5 ani și se afla de mai mult timp pe litoral. Ea fusese dată dispărută de familie în urmă cu două săptămâni, iar în cele din urmă trupul neînsufelțit al femeii a fost găsit pe marginea drumului dintre Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa, sfâșiat de șacali. La câţiva kilometri distanţă a fost găsită și maşina tinerei care fusese grav avariată în urma unui accident, produs chiar de „Șacalul”, cel suspect acum de omorul femeii.

Foto: Captură video Pro TV

Delia avea 34 de ani și era din comuna Greci, județul Tulcea. Ea fost dată dispărută de către familie pe data de 12 iulie, la 10 zile după ce nu a mai putut fi contactată de nimeni. Trei zile mai târziu a fost găsită moartă într-un apartament din Mamaia, fără urme de violență pe corp. Oamenii legii au descoperit că bunurile femeii dispăruseră, iar maşina ei ar fi fost vândută în Bulgaria.

Foto: Captură video Observator

Copiii iubitei suspectului ar fi stat cu cadavrul Denisei în casă

Un alt detaliu șocant care a ieșit la iveală este faptul că trupul celei de-a doua victime a stat două zile în casa iubitei principalului suspect, în prezenţa celor patru copii ai femeii. Când poliţiștii au intrat să percheziţioneze locuinţa, copiii au afirmat: „Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă”.

„Pe cea de-a doua victimă a ucis-o la data de 27 august 2024, în Năvodari, în locuinţa în care era găzduit de inculpata care a fost la rândul său reţinută în dosar, care are şi patru copii minori în întreţinere şi care a fost acuzată, printre altele, pe lângă tăinuire şi favorizarea făptuitorului şi de rele tratamente aplicate minorului întrucât din investigaţii a rezultat că această inculpată care îl găzduia pe inculpatul suspectat pentru omor că ar fi consumat substanţe halucinogene în prezenţa copiilor, ar fi ţinut cadavrul vreo două zile în locuinţă de faţă cu copii minori şi există indicii că s-ar fi comportat violent faţă de aceşti copii minori ai săi”, a relatat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Sadîc Zafer.

Liviu Chesnoiu: Avem de a face cu un criminal în serie, cu umor negru

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a analizat aceste crime în direct la Antena 3 CNN.

"După părerea mea de colonel de poliție în retragere, psiholog principal poligraf, avem de a face cu un criminal în serie, cu umor negru așa... vedeți că a avut protecția divină până într-un punct și de asta nu am reușit să ajungem mai repede la el. Da, putea să fie prins, el chiar ne ceartă, că dacă aveau probe nu se mai întâmpla să-l caute și de a doua victimă. Vedeți, eu sunt constănțean, pe perioada verii aici vin foarte multe escorte, să zicem așa, și ele sunt cele mai sigure victime dacă nu au acea protecție, să zicem așa în limbajul lor - acel pește. Ele erau pe cont propriu, din cauza mașinilor pe care le aveau, din cauza locațiilor pe unde stăteau ele, și bineînțeles că acești indivizi cum este Șacalul nostru căuta astfel de femei - pradă sigură, victime sigure, deci în mitologie ea este prostituată, ea este victimă 100%, nimeni nu o protejează, nimeni nu o apără, nimeni nu o ajută, e marginalizată din toate punctele de vedere și nu are niciun fel de drept.

Acest individ are o dublă personalitate, postează tot felul de aiureli, vrea să ne inducă în eroare că el e așa și pe dincolo, dar când colo el este un criminal care.... poate sunt mai multe victime, acum domnul procuror va căuta prin toate persoanele dispărute, s-au adunat probe, e foarte greu să vii într-un dosar să îl faci beton dacă nu ai probe pentru că judecătorul îți respinge dosarul dacă nu ai probe suficiente. El are tupeu, ați văzut, așa familie - familia groazei, vă dați seama că toți acei copii sunt terminați din punct de vedere psihologic. Cel mai măricel poate a fost forțat să fie un fel de complice... Un drogat, când a fost urmărit de poliție poate că mergea cu viteză mare, de asta l-au și oprit și l-au prins la accident, nu avea nici permis", a spus Liviu Chesnoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel