Fotbalul românesc, şanse de salvare. Constantin Iacov, fost patron FC Naţional: Aceeaşi problemă ca în politică. Ei lipsesc
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Constantin Iacov (Pro România) a explicat, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS, de ce lucrurile nu funcţionează în fotbalul românesc. Acesta a făcut şi o paralelă cu lumea politică. 

Iată ce a răspuns Constantin Iacov, fost patron al FC NAŢIONAL, întrebat dacă fotbalul românesc mai are vreo şansă de salvare. 

"Nu, pentru că şi fotbalul are aceeaşi problemă ca şi politicul, lipsa managerilor de calitate şi a oamenilor cu experienţă în spate. Erau cândva profesionişti, cu bune şi cu rele. Să ne gândim la Adrian Năstase. Când trecea el, lumea se ridica în picioare. Unii de frică, mulţi de respect. Cum era Tăriceanu, care a fost premierul care a integrat România în UE. 

Eu nu văd o şansă pentru fotbal. Nu văd niciun plan, nişte măsuri de termen scurt, de termen lung. La fel ca în politică, nu avem juniori. Pe timpuri, în politică, în social-democraţie, dar şi la liberali, erau nişte şcoli unde veneau nişte tineri şi erau instruiţi. Nu poţi intra într-un domeniu fără un bagaj de cunoştinţe. De asta apare un ministru Grindă la dezvoltare, de asta apar lucruri care merg din ce în ce mai rău, pentru că vin oameni care nu au cunoştinţele necesare", a declarat Constantin Iacov în exclusivitate la DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel