Fotbalul, judecat la cel mai înalt TRIBUNAL. Patronul de club care se judecă cu PRIMA LIGĂ
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Olympique Lyon se va lupta cu decizia de a anula Ligue 1 până se va ajunge la un proces la Consiliul de Stat al Franței.

Olympique Lyon se va lupta cu decizia de a anula Ligue 1 până se va ajunge la un proces la Consiliul de Stat al Franței, transmite The Sun.

Președintele clubului francez, Jean Michel Aulas, se teme că echipa sa va pierde 900 milioane euro ca urmare a deciziei și cere revenirea asupra măsurii de anula prima ligă franceză.

Responsabilii fotbalului din Franța au decis să încheie timpuriu sezonul 2019-2020 al Ligue 1 și Ligue 2, în aprilie, cu 10 etape rămase din ambele campionate, din cauza epidemiei de coronavirus.

Lyon, Amiens și Toulouse contestă decizia

Paris Saint-Germain a fost încoronată datorită mediei de puncte obținute pe meci, însă Lyon a terminat pe locul al 7-lea, ceea ce înseamnă că echipa va rata competițiile europene. Și Amiens sau Toulouse se împotrivesc deciziei, cele două cluburi fiind retrogradate.

După ce procesele celor trei cluburi au fost respinse săptămâna trecută, Aulas a decis că vrea să meargă până la cel mai înalt nivel de justiție din Franța, Consiliul de Stat.

CITEȘTE ȘI SCRISOARE TRANSMISĂ DE PREȘEDINTELE CLUBULUI LYON CĂTRE PREMIERUL FRANȚEI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel