Fotbalistul despre care Tiberiu Ghioane spune că "a fost mai mare decât Cristiano Ronaldo"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Tiberiu Ghioane s-a retras din activitate în 2011, dar continuă să se menţină într-o formă sportivă de invidiat. 

Acum, fostul mijlocaş al lui Dinamo Kiev a spus care este, în opinia sa, fotbalistul "mai mare decât Cristiano Ronaldo". Este vorba despre Ronaldo, Fenomenul, atacantul brazilian care a jucat la Real Madrid, Barcelona, Inter Milano şi AC Milan. 

"M-a driblat și ne-a dat gol, dar asta nu e o rușine. M-a driblat în meciul ăla de trei, patru ori și niciodată nu am reușit nici măcar să-l faultez! Avea celebra bicicletă a lui pe care n-a înțeles-o nimeni niciodată", a spus Ghioane, după ce a văzut o fotografie cu el, driblat de Ronaldo, într-un meci din 2004 dintre Real Madrid şi Dinamo Kiev. 

"Să știți că toți fundașii erau în poziția în care sunt și eu. Nu era o rușine! Meciul ăsta s-a jucat în 2004. A fost un fotbalist uriaș, eu cred că a fost peste Cristiano Ronaldo”, a mai spus fostul mijlocaş, citat de GSP.

Jucătorul căruia voia să îi dea mingea înapoi când îl deposeda 

"Jucătorul meu favorit a fost Dennis Bergkamp. Am și jucat un meci contra lui, am interceptat o minge, îmi venea să i-o dau înapoi, pentru că-l iubeam!

N-am cum să uit vreodată meciurile astea cu Arsenal fiindcă am avut ghinion mare de tot. De două ori am jucat contra lor și de două ori ne-au bătut cu 1-0, în minutul 90. 

Primul meci a fost pe Highbury, apoi pe Emirates", a mai completat Tibi Ghioane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel