Urmărește emisiunea live
Fotbalistul de 126 de kg care face senzație pe teren. Este fiul unui milionar excentric / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fotbalistul de 126 de kg care face senzație pe teren. Este fiul unui milionar excentric
Fotbalistul de 126 de kg care face senzație pe teren. Este fiul unui milionar excentric
Zibo Cuju, formatie din a doua liga chineză, a fost cumparată recent de un milionar excentric. Acesta și-a introdus fiul pe teren, care are o greutate de 126 de kilograme.

Zibo Cuju, formație din a doua ligă chineză, a fost cumparată recent de He Shihua, un milionar excentric. Omul de afaceri a promis că va investi în echipă și va face tot ce se poate ca noua sa formație să se bată la promovarea în prima ligă chineză. Totul părea ideal, însă, în cele din urmă, s-a aflat și motivul ascuns pentru care acesta a dorit sa investească masiv în fotbal. Mai exact, faptul concret este reprezentat de către fiul său.

Astfel, noul acționar majoritar l-a forțat pe antrenorul echipei, Hongy Huang, să îl introducă pe teren pe fiul său, He Shihua Jr., care cântărește 126 de kilograme și pare că nu are nimic în comun cu fotbalul. Mai mult, acesta a primit tricoul cu numarul '10' și a fost chiar desemnat să bată faze fixe, chiar dacă talentul său îl recomandă pentru orice altă meserie, dar nu pentru cea de jucător de fotbal, scrie sport.ro.

De menționat este faptul că decarul echipei chineze de liga a 2-a, Zib Cuju, are 35 de ani și nu a jucat vreun meci în fotbalul profesionist înainte ca tatăl său să cumpere clubul de fotbal. Însă, noua strategie a patronului nu pare să dea roade chiar și cu umărul pus de fiul său pentru binele echipei și atingerea obiectivului mult dorit. După 5 etape din campionat, Zibo Cuju are un singur punct și se afla pe ultimul loc (golaveraj -8). 

Amintim faptul că un alt club de fotbal din China a dat startul construirii celui mai spectaculos stadion de fotbal din lume, în formă de floare de lotus și full high-tech.

Guangzhou Evergrande va avea un stadion cu capacitate de 100.000 de locuri, în formă de floare de lotus. Clubul chinez a început, joi, construcţia acestui unui nou stadion.

Potrivit channelnewsasia.com, noul stadion va costa 12 miliarde de yuani (aproximativ 1,7 miliarde de dolari). Se estimează că lucrările de construcţie se vor încheia până la finalul anului 2022. Guangzou Evergrandes este unul dintre cele mai populare echipe din China, iar la partidele echipei antrenate de Fabio Cannavaro asistă în medie 50.000 de spectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel