Fotbaliștii Barcelonei au purtat un tricou cu logo-ul rapperului Drake în 'El Clasico' contra rivalei Real Madrid - Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fotbaliștii Barcelonei au purtat un tricou cu logo-ul rapperului Drake în 'El Clasico' contra rivalei Real Madrid
Fotbaliștii Barcelonei au purtat un tricou cu logo-ul rapperului Drake în 'El Clasico' contra rivalei Real Madrid
Jucătorii echipei FC Barcelona au arborat, duminică seară, un tricou cu efigia rapperului canadian Drake pentru derby-ul fotbalului spaniol cu Real Madrid, din etapa a 9-a a Primera Division, informează AFP.

Foto

În locul logo-ului de pe piept al sponsorului principal, platforma de streaming audio Spotify, jucătorii catalani au purtat tricouri ornate cu o bufniţă stilizată, logo-ul rapperului Drake, în cadrul unei operaţiuni speciale pentru a marca pragul de 50 de miliarde de audieri cumulate ale pieselor muzicianului.

Marca OVO (October's Very Own), fondată de rapper, este reprezentată de ochii şi ciocul unei bufniţe, care constituie logo-ul său. Drake este reputat pentru pasiunea sa pentru sport, fiind suporter şi partener economic al echipei de baschet din oraşul său natal, Toronto Raptors, care evoluează în NBA.

La încălzire, jucătorii 'blaugrana' au purtat un triciou special cu numărul 50 imprimat pe spate, referire la performanţa audierilor, şi logo-ul Spotify pe piept.

Real Madrid, victorie în El Clasico contra rivalei Barcelona

Real Madrid a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 3-1, duminică, pe Santiago Bernabeu, în cel de-al 250-lea episod din El Clasico, în etapa a noua a campionatului de fotbal al Spaniei.

Benzema, cu o zi înainte de decernarea Balonului de Aur, la care este mare favorit, a deschis scorul în min. 12 pentru madrileni, după care Fede Valverde a dublat avantajul campioanei Europei (36).

Barca a marcat golul de onoare pe final, prin Ferran Torres (83), însă Rodrygo a închis tabela, din penalty (90+1).

Robert Lewandowski a ratat o mare ocazie de egalare în min. 25. După acest succes, Real Madrid a preluat şefia clasamentului, având trei puncte avans faţă de marea sa rivală, care primise doar un gol în primele sale opt meciuri din La Liga.

Catalanii au suferit primul lor eşec în acest campionat. Real a câştigat şase din ultimele şapte episoade din Clasico în toate competiţiile, mai multe decât reuşite în precedentele 18 dueluri.

În faţa a 62.876 de spectatori au evoluat echipele:

Real Madrid: Lunin - Dani Carvajal (Rudiger, 88), Eder Militao, Alaba, Ferland Mendy - Tchouameni, Kroos, Modric (Camavinga, 78) - Fede Valverde, Benzema (Marco Asensio, 88), Vinicius Junior (Rodrygo, 85).

FC Barcelona: ter Stegen - Sergi Roberto, Kounde, Eric García, Balde (Jordi Alba, 60) - Pedri (Kessie, 83), Busquets (Gavi, 60), Frenkie De Jong - Raphinha (Ferran Torres, 60), Lewandowski, Ousmane Dembele (Ansu Fati, 73). A arbitrat Jose María Sanchez Martinez. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel