Data publicării:

Fotbalist, în terapie intensivă după ce a suferit un infarct în timpul meciului

Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Atacantul Ahmed Refaat, intrat pe teren în a doua parte meciului, se află in stare instabilă, la Terapie Intensivă, după ce a suferit un infarct.

Internaționalul egiptean Ahmed Refaat (30 de ani), atacantul formației Modern Future FC, din prima ligă de fotbal a Egiptului, se află în stare instabilă la unitatea de terapie intensivă după ce a suferit un infarct, luni, în timpul unei partide de campionat, a anunțat clubul său, citat de EFE, scrie Agerpres.

”Jucătorul a suferit un stop cardiac mai mult de o oră, în ciuda tuturor încercărilor de resuscitare ale personalului medical”, a anunțat clubul într-un comunicat, în care a indicat că urmărește ”cu anxietate și tristețe” evoluția stării lui Refaat.

Intrat în meci din postura de rezervă, în minutul 60, jucătorul s-a prăbușit la pământ în minutul 88 al meciului dintre Modern Future și Al Ittihad din Alexandria.

Arbitrul a suspendat jocul, iar atacantul a fost internat la Spitalul Zamzam, lângă stadion, unde a fost în cele din urmă resuscitat după mai multe încercări eșuate.


Cu toate acestea, starea fotbalistului rămâne ”instabilă din punct de vedere medical”, potrivit clubului, motiv pentru care nu este posibil transferul la un alt centru medical până când starea lui se îmbunătățește și primește tratamentul necesar. 

Citește și: Dr. Tudor Ciuhodaru, avertisment cu privire la ger: Puteți face infarct / Nu consumați alcool în această perioadă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel