Data actualizării:
Data publicării:

Fotbalist de la FC Hermannstad Sibiu, depistat pozitiv la benzodiazepină. A contestat rezultatul drug-test

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
Un fotbalist al echipei FC Hermannstadt a fost depistat pozitiv la benzodiazepină, o substanță psihoactivă.

Un fotbalist de la echipa sibiană FC Hermannstadt a fost depistat pozitiv la benzodiazepină, o substanță psihoactivă, de polițiștii rutieri, în timp ce se afla la volanul mașinii sale,  pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva.

Numele sportivului nu a fost făcut public de către club, iar reprezentanții echipei au anunțat, într-un comunicat, că acesta a contestat rezultatul de la drug-test și așteaptă rezultatul efectuat la un laborator de specialitate.

”AFC Hermannstadt vă transmite următoarele: fotbalistul FCH a fost oprit și apoi testat de polițiștii rutieri joi, 4 aprilie, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în trafic cu mașina personală; potrivit spuselor acestuia, rezultatul testării cu etilotestul a fost 0, însă la testarea pentru alte substanțe rezultatul a fost unul pozitiv; se pare că substanța respectivă (Benzodiazepină) este una care se regăsește în medicamente; potrivit fotbalistului nostru, acesta nu ar fi consumat nici un medicament sau o substanță interzisă; fotbalistul nostru a contestat rezultatul testării respective și așteaptă acum cu încredere rezultatul unei alte testări efectuate la un laborator de specialitate”, se arată în comunicatul FC Hermannstadt, publicat pe o rețea socială.

FOTO: Captură Facebook @ FC Hermannstadt

Ce spune poliția

”La data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 14.50, pe Autostrada A1, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au oprit pentru control un autoturism condus la km. 280, în zona Aciliu, pe sensul Deva - Sibiu, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj.

În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive", a fost mesajul transmis de IPJ Sibiu, citat de presa locală, scrie Agerpres.

Conform presei locale, șoferul oprit în trafic de polițiști ar fi Alexandru Uțiu, unul dintre portarii echipei FC Hermannstadt, dar informaţia nu a fost confirmată de club. 

Amintim că miercuri, FC Hermannstadt a pierdut în fața formației Universitatea Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României.

Citește și: Oțelul Galați s-a calificat, în prelungiri, în semifinalele Cupei României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel