Fotbal: Vrem să jucăm finala şi să mergem la Olimpiadă, spune Andrei Ivan
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Atacantul echipei naţionale de tineret a României, Andrei Ivan, este convins că formaţia pregătită de Mirel Rădoi are şansa de a ajunge în primele 4 echipe la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino şi să obţină dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Sper să facem o figură frumoasă la EURO. Deja suntem concentraţi pe ceea ce se va întâmpla în cantonament. Am văzut deja un filmuleţ cu naţionala Angliei, ce antrenamente fac ei şi vom discuta şi cu antrenorul. Nu cred că toată adversarele noastre sunt favorite, mai ales că noi am terminat cu a 2-a apărare cea mai bună din Europa în grupe şi vor avea meciuri grele cu noi. Noi mergem la Euro să jucăm finala şi sperăm să mergem la Olimpiadă", a declarat, joi, Ivan.

Ivan spune că nu îşi doreşte să se întoarcă la o echipă din România după sezonul petrecut la Rapid Viena, unde a fost împrumutat de FK Krasnodar: "Sunt multe discuţii despre mine, unde o să joc în sezonul următor, eu sper să iau o decizie bună şi să ajung acolo unde îmi doresc. Momentan nu ştiu nimic eu trebuie să mă întorc la Krasnodar pe data de 26 şi o să luăm o decizie. Eu aş vrea să joc în străinătate, nu aş vrea să mă întorc în România, vreau să rămân acolo".

Şapte dintre cei 23 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi pentru Campionatul European, Vlad Dragomir, Adrian Petre, Andrei Ivan, Cristi Manea, Alexandru Paşcanu, Radu Boboc şi Florin Ştefan au efectuat joi vizita medicală la Ponderas Academic Hospital.

Selecţionata U21 României va debuta în Grupa C a turneului final pe 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), pe 21 iunie vor înfrunta Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în 5 oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe ale CE se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel