Data publicării:

Fotbal: Solskjaer nu "are nicio îndoială" privind viitorul lui Pogba la Manchester United

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sport
WhatsApp
Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul clubului englez de fotbal Manchester United, a afirmat, sâmbătă, că nu "are nici cea mai mică îndoială" în privinţa faptului că mijlocaşul Paul Pogba va rămâne la echipă, informează AFP.

Jucătorul francez nu a disputat meciul amical cu AC Milan, câştigat de Manchester la loviturile de departajare (5-4), dar Solskjaer a precizat că absenţa s-a datorat unei dureri de os.

"Am vorbit cu el după antrenament şi nu se simţea bine. Dar Paul va reveni, probabil, la antrenament săptămâna viitoare. Nu este o accidentare, ci doar a resimţit o durere. Nu vrem să riscăm nimic în acest weekend şi sperăm să fie pregătit pentru meciul cu Chelsea din campionat săptămâna viitoare", a adăugat tehnicianul norvegian.

"Nu am nicio îndoială că Paul va rămâne la Manchester", a precizat antrenorul, punând astfel capăt zvonurilor legate de plecarea jucătorului.

De mai multe luni, campionul mondial cu echipa Franţei alimentează bursa zvonurilor privind o eventuală plecare, fiind curtat de Juventus Torino, fostul său club, sau de Real Madrid.

Antrenorul lui Manchester United susţine că echipa sa nu a primit nicio ofertă de transfer pentru internaţionalul francez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel