Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în premieră în cupele europene după rezultatul cu Viitorul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în premieră în cupele europene la fotbal, după ce a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci de baraj pentru Europa Conference League.

Golul care a tranşat soarta partidei a fost înscris cu şansă de Adnan Aganovic (42), după ce încercarea de degajare a fundaşului brazilian Marquinhos Pedroso l-a lovit pe jucătorul croat şi a intrat în poartă. Sepsi OSK a mai avut ocazii de gol prin Aganovic (31) şi Pavol Safranko (81), în timp ce Viitorul a avut o bară prin Andrei Artean (47) şi o şansă notabilă prin Ely Fernandes (82).

În primul baraj pentru Europa Conference League, FC Viitorul a întrecut-o pe Chindia Târgovişte cu 3-2, în deplasare. Sepsi OSK a evolua în turul al doilea preliminar al nou-înfiinţatei competiţii Europa Conference League, la fel ca şi vicecampioana FCSB şi câştigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova.

Campioana CFR Cluj va evolua în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Viitorul Constanţa 1-0 (1-0), Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe A marcat: Adnan Aganovic (42). Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (Bucureşti) Observator CCA: Laszlo Sajtos (Sibiu).

CS Afumați - CSA Steaua București, partidă retur din barajul pentru promovarea în Liga a 2-a, s-a jucat duminică. CS Afumați - CSA Steaua Bucureși, scor final 1-2. Astfel, roș-albaștrii antrenați de Daniel Oprița s-au impus și în returul desfășurat la Afumați și au promovat în Liga a 2-a. Ultrașii Stelei au sărbătorit, alături de jucători și staff-ul echipei, pe noul stadion Ghencea, promovarea echipei în Liga a 2-a.

Meciurile retur din etapa a doua a barajului de promovare în Liga a 2-a. Iată echipele care s-au calificat:

Sâmbătă:

Corona Brașov – Vedița Colonești 1-0 (2-1 în tur).

SCM Zalău – Unirea Dej 1-1 (0-0)

Viitorul Șelimbăr – Măgura Cisnădie 1-1 (2-0).

Duminică:

Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați 1-0 (1-1)


CS Afumați – CSA Steaua 1-2 (0-2).

VEZI ȘI Nebunie în Ghencea. Ultrașii de la Steaua au sărbătorit promovarea în Liga a 2-a cu torțe și fumigene alături de jucători / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel