Fotbal: Fostul jucător Paul Gascoigne, judecat pentru agresiune
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

 Procesul lui Paul Gascoigne, fostul fotbalist-vedetă al Angliei, acuzat de agresiune sexuală după ce a sărutat o femeie fără acordul acesteia într-un tren, a început luni în Anglia, informează AFP.

Cu ocazia audierii la tribunalul Teesside Crown Court (nordul Angliei), reclamanta şi-a susţinut versiunea în faţa juraţilor. Conform acesteia, în august 2018, pe când călătorea cu trenul între York şi Newcastle, Paul Gascoigne a întrebat-o mai întâi dacă ştie să citească liniile din palmă şi "avea aerul unui om beat".

În timp ce încerca să-l ignore, fostul internaţional a încercat să o aşeze pe genunchii săi şi a prins-o de braţ. "M-am întors pentru a-i face faţă, iar el m-a prins de faţă pentru a mă săruta pe gură. Am fost total luată prin surprindere", a adăugat femeia.

Odată coborâtă din tren, femeia a contactat poliţia, fără să ştie că este vorba despre fostul jucător al echipelor Tottenham şi Lazio Roma, care a disputat ultimul său meci la profesionişti în 2004 sub culorile clubului Boston United.

În opinia procurorului William Mousley, este un caz de "agresiune sexuală". "Este o agresiune cu conotaţii sexuale, într-un tren, comisă de un necunoscut de 50 de ani şi în stare de ebrietate", a declarat acesta la audierea de luni.

Contactat telefonic chiar în noaptea incidentului, Paul Gascoigne le-a spus poliţiştilor că a "sărutat o puicuţă grasă", a adăugat procurorul.

A doua zi, el le-a spus poliţiştilor că a vrut să-i "dea un sărut pe gură pentru a o încuraja", afirmând că pasagerii din tren glumeau pe seama fizicului ei.

Paul Gascoigne (52 ani), cunoscut pentru problemele sale cu alcoolul, a pledat nevinovat pentru faptele reclamate.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel