România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 07 mai, 08:56
Fotbal european, în ligă de top, de la jumătatea lunii! Primul campionat care revine
Foto: Agerpres
Sezonul de Bundesliga din Germania își poate relua cursul, a confirmat cancelarul Angela Merkel.

Sezonul de Bundesliga din Germania își poate relua cursul, a confirmat cancelarul Angela Merkel, conform BBC Sport.

Astfel, prima ligă germană de fotbal va deveni prima ligă principală europeană care redă drumul la fotbal, iar data oficială va fi publicată de Federația Germană de Fotbal, joi, 7 mai. Toate meciurile se vor juca fără spectatori.

Bayern conduce, la 4 puncte de Dortmund

 

Cu nouă etape rămase, Bayern Munchen este în vârful clasamentului, la 4 puncte de Borussia Dortmund. Președintele bavarezilor, Karl Heinz Rummenigge, a spus: „Aș vrea să le mulțumesc politicienilor pentru decizia de astăzi și pentru oportunitatea de a finaliza sezonul de Bundesliga".

„Acum abia așteptăm să reluăm jocul, în mod ideal la jumătatea lunii mai. Acest lucru asigură că deciziile sportive vor fi făcute pe teren. Îi rog pe toți actorii implicați să respecte reglementările, care sunt baza revenirii meciurilor, într-o manieră exemplară și extrem de disciplinară", a mai adăugat președintele lui Bayern.

Este nevoie de disciplină maximă

 

Directorul executiv al Federației, Christian Seifert, a adăugat: „Decizia de azi vine cu vești bune pentru Bundesliga și Bundesliga 2. Este asociată cu o mare responsabilitate pentru cluburi și angajații săi pentru a implementa necesitățile medicale și organizaționale, într-o manieră disciplinată".

„Meciurile fără spectatori nu sunt o soluție ideală pentru nimeni. Într-o criză care amenință însăși existența unor cluburi, totuși, este singurul mod prin care să menținem ligile în formele lor curente", a adăugat șeful Federației Germane.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro