Fotbal: 'Este prea devreme să tragem concluzii' despre Răzvan Marin (Ajax), spune un ziarist olandez
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
'Este prea devreme să tragem concluzii' despre Răzvan Marin, a estimat Freek Jansen, ziarist olandez care se ocupă de Ajax Amsterdam, echipa la care joacă din vară fotbalistul român, venit de la Standard Liege. 

'Cred că atât clubul, cât şi jucătorul se aşteptau la altceva de la începutul sezonului. La Ajax, toată lumea a făcut din Marin urmaşul lui De Jong, dar ştiau că va fi alt tip de jucător', a declarat Jansen pentru radioteleviziunea flamandă VRT Cumpărat cu 12,5 milioane de euro de la Standard, mijlocaşul nu a reuşit să se impună până acum la campioana Olandei, unde a fost folosit în total 350 de minute. În opinia jurnalistului, românul a avut de suferit de pe urma presiunii.

'A beneficiat de timp de joc când antrenorul efectua rotaţia lotului şi lumea aştepta mult de la el, dar asta nu l-a ajutat. Acum e o surpriză când e titular şi asta spune destul despre statutul său', a spus Jansen. Marin trebuie să se adapteze la noul său club, dar ziaristul olandez nu pare îngrijorat: 'Este prea devreme să tragem concluzii. Se întâmplă des ca un jucător să aibă multe dificultăţi timp de o jumătate de sezon la Ajax'. Marin este în lotul României pentru meciul de marţi cu Norvegia, de la Bucureşti, din preliminariile EURO 2020, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel