Urmărește emisiunea live
Fotbal: Bologna şi-a asigurat menţinerea în Serie A
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Echipa Bologna şi-a asigurat în mod oficial menţinerea în Serie A, după ce a remizat în deplasare, scor 3-3, cu formaţia Lazio Roma, în ultimul meci al etapei a 37-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Golurile au fost marcate de Joaquin Correa (14), Bastos (59) şi Sergej Milinkovic-Savic (80) pentru gazde, respectiv Andrea Pioli (50), Mattia Destro (51) şi Riccardo Orsolini (63). Fundaşul român Ştefan Radu nu a făcut parte din lotul lui Lazio cu ocazia acestui joc. Sezonul echipei Bologna s-a schimbat profund după ce Sinisa Mihajlovic l-a înlocuit pe Filippo Inzaghi în postul de antrenor, în luna februarie.

Gruparea din nordul Italiei se afla atunci pe locul 18 (retrogradabil) cu doar două victorii obţinute în 21 de etape. De atunci, Bologna a câştigat opt meciuri în 16 etape şi a urcat în clasament, instalându-se pe poziţia a 12-a după partida de pe Stadio Olimpico. Chievo Verona şi Frosinone, ocupantele ultimelor două locuri în clasament, ştiu deja că vor juca în Serie B din sezonul viitor, alte patru echipe Genoa (locul 18), Empoli (locul 17), Udinese (locul 16) şi Fiorentina (locul 15), sperând să evite cel de-al treilea loc retrogradabil în ultima etapă. Lazio Roma, care a câştigat miercuri Cupa Italiei, asigurându-şi participarea la viitoarea ediţie a Europa League, ocupă locul 8 în Serie A. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel