Fotbal: Andre Villas-Boas, pe banca tehnică a echipei Olympique Marseille
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antrenorul portughez Andre Villas-Boas (41 ani) a fost numit oficial pe banca tehnică a echipei franceze Olympique Marseille, el semnând un contract pe doi ani, a anunţat marţi conducerea clubului.

Villas-Boas va prelua efectiv echipa de la 1 iulie, înlocuindu-l pe Rudi Garcia. El va fi prezentat presei miercuri, într-o conferinţă de presă care va avea loc la sediul clubului. Andre Villas-Boas, fost secund al lui Jose Mourinho, a antrenat în cursul carierei sale echipele FC Porto, cu care a câştigat trofeul Europa League în 2011, Chelsea Londra, Tottenham Hotspur şi Zenit Sankt Petersburg, iar ultima oară s-a aflat la conducerea tehnică a formaţiei chineze Shanghai SIPG, de care s-a despărţit în noiembrie 2017.

Potrivit presei franceze, portughezul a încasat 8,5 milioane euro pe an la Zenit Sankt Petersburg şi 12 milioane euro în China, la ultimul său loc de muncă, dar acum şi-a redus pretenţiile salariale pentru a reveni pe banca tehnică. Olympique Marseille a terminat pe locul 5 actualul sezon din Ligue 1, ratând participarea în cupele europene, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel