Fotbal: Neymar este prezent la antrenamentul de joi al lui PSG
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotbalistul vedetă Neymar este prezent la antrenamentul de joi al lui PSG, când se desfăşoară discuţiile referitoare la transferul său la FC Barcelona, scrie AFP. 

Sub privirea a numeroşi ziarişti, Neymar a intrat ultimul pe gazon înainte de a se alătura coechipierilor săi la mijlocul terenului după câteva jonglerii cu mingea. Cu câteva minute înaintea antrenamentului, un ziarist italian de la Skysport, specialist în materie de transferuri la originea multor informaţii serioase, a anunţat că Barca şi PSG au ajuns la un acord pentru revenirea în Spania a celui mai scump jucător din istorie, cumpărat în 2017 pentru 222 de milioane de euro.

La rândul său, postul de radio catalan RAC1 anunţa că preşedintele Barcei, Josep Maria Bartomeu, este prezent la Monaco - unde va avea loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor - pentru a conduce în premieră negocierile cu PSG în acest dosar. Potrivit RAC1, este cea mai importantă întâlnire de până acum' între cele două părţi. O conferinţă de presă a antrenorului lui PSG, Thomas Tuchel, este programată la Paris la 18:45 (ora României) înaintea meciului d campionat de vineri împotriva lui Metz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel