Fotbal: Dani Alves, căpitanul Braziliei, a semnat cu Sao Paulo
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fundaşul lateral Dani Alves, căpitanul selecţionatei Braziliei, a semnat un contract valabil până în 2022 cu Sao Paulo FC, a anunţat clubul brazilian de fotbal pe site-ul său oficial.

'Puteam să aleg orice loc pentru a juca, însă am ales să mă întors în Brazilia, pentru ţara mea, pentru poporul meu, pentru clubul meu de suflet', a spus fostul jucător al lui FC Barcelona şi Juventus Torino într-o înregistrare video difuzată pe contul de Twitter a grupării paulista. Danis Alves era liber de contract după despărţirea de campioana Franţei, Paris Saint-Germain în luna iunie. Fundaşul şi-a anunţat personal plecarea de la clubul francez, unde a jucat în ultimele două sezoane alături de prietenul şi compatriotul său Neymar.

La 36 de ani, fundaşul brazilian continuă să evolueze la un nivel ridicat, fiind desemnat recent cel mai bun jucător de la Copa America, turneu găzduit în luna iulie de ţara sa şi la care a ridicat în premieră trofeul în calitate de căpitan al Selecao. Acesta a fost al 40-lea titlu cucerit în cursul carierei sale de Dani Aves, 'jucătorul cu cele mai multe victorii din istoria fotbalului', potrivit noului său club. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel