Data publicării:

Fotbal: Celtic nu este interesată de transferul lui Billel Omrani (presă)

Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Celtic nu este interesată de transferul lui Billel Omrani, fotbalistul ce a contribuit decisiv la eliminarea echipei din Glasgow de către CFR Cluj în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, scrie cotidianul The Scottish Sun. 

Omrani a fost eroul meciului retur, Celtic - CFR, punctând de două ori în victoria cu 4-3 a campioanei României. Presa din România a anunţat că gruparea scoţiană este foarte aproape să-l transfere pe atacantul de 26 de ani în schimbul a 3 milioane de lire sterline.

SunSport a înţeles că Neil Lennon, antrenorul lui Celtic, nu este interesat de jucătorul franco-algerian, ce şi-a început cariera la Olympique Marseille. Omrani are 32 de goluri şi 27 de pase decisive în 116 meciuri pentru CFR. El a început senzaţional acest sezon, marcând de opt ori, şase dintre aceste goluri venind în preliminariile Ligii Campionilor.

Lennon vrea să întărească atacul cu un jucător ce poate evolua ca extremă, dar polivalentul Omrani nu este în vizorul său. Potrivit ziarului, Celtic vrea să-l aducă de la echipa engleză Leicester City pe Fousseni Diabate, o extremă franco-maliană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel