Fostul iubit al Marinei Almășan: "Am trecut-o la morți"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Marina Almășan
foto: Facebook, Marina Almășan
Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu, fostul ei iubit.

Conflictul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu capătă amploare de la o zi la alta iar tensiunile dintre cei doi par că se agravează, astfel că s-a ajuns, cum probabil era de așteptat, în fața instanței, deși, iniția, despărțirea lor dădea de înțeles că ar fi una amiabilă. În timp ce afaceristul afirmă că a trimis doar mesaje de amor, fără nicio altă intenție, prezentatoarea TVR consideră că este amenințată și solicită un ordin de protecție împotriva bărbatului. Marina Almășan și Georgică Cornu au avut o relație de 12 ani și au fost aproape de a se căsători. Totuși, planurile de nuntă au fost amânate în mod repetat, culminând cu destrămarea relației.

„Nu-mi face plăcere să fac această postare, dar trebuie să o fac pentru a le explica tuturor celor care mă întreabă, nonstop, de ce naiba nu ripostez la mizeriile pe care le deversează în spațiul public persoana «lângă» care mi-am petrecut ultimii 12 ani? Voi scrie aceste rânduri mai mult că un îndemn adresat celor ce le vor citi: să nu accepte niciodată în viață compromisul, să nu renunțe la stima de sine și să aibă curajul să ia taurul de coarne atunci când simt că au pornit-o pe un drum greșit”, și-a început Marina Almășan confesiunea pe Facebook.

El i-a lăsat flori la ușă, ea a schimbat yala

Georgică Cornu ar fi încercat să se împace cu Marina Almășan (58 de ani) , trimițându-i mai multe mesaje cu care a vrut să o înduplece dar pe care vedeta TVR le-a perceput drept amenințări. În urma unui incident în care omul de afaceri a lăsat flori pe pragul apartamentului ei în absența sa, Marina Almășan s-a temut atât de tare pentru viața ei încât a schimbat yala locuinței. Din acest motiv, Marina Almășan a contactat și un avocat și a solicitat un ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu.

„Nu mă mai interesează doamna Marina Almășan! Pentru mine e trecută la morți! Foarte bine, să se ducă să solicite ordin de restricție. Pe ce, pe niște mesaje vechi, de acum două săptămâni?! Într-adevăr, sunt 100 de mesaje în care eu îi spuneam că o iubesc și că vreau să ne împăcăm. A fost greșeala mea, nu merita!', a precizat omul de afaceri Georgică Cornu, pentru Click!

„Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj. Urmează să depunem o cerere la instanța de judecată prin care vom solicita emiterea unui ordin de protecție având în vedere că fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința. Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. Și urmează, în mod evident, să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze', a precizat avocatul Adrian Cuculis pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel