Fostul deținut Marian Apostol, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ spital / Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay
Foto ilustrativ spital / Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay
Un angajat de la ASSMB, condamnat în trecut pentru că și-a înjunghiat fosta iubită, este pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor. 

Marian Apostol, angajat al Asociației Spitalelor și Serviciilor Medicale în București, a fost închis după ce a înjunghiat-o în spate și a tăiat-o în zona gâtului pe fosta lui iubită. Totul s-a întâmplat în 2004, la intrarea în căminul studențesc.

Acum însă, este propus de USR-PLUS în Consiliul de Administrație al Centrului de Evaluare şi Tratament al Toxico-dependenţelor pentru Tineri “Sf. Stelian”.

Angajatul ASSMB a refuzat să vorbească despre tentativa de omor din 2004, dar a precizat că în prezent este un „alt om”, transmite Realitatea Plus. 

După ce și-a ispășit pedeapsa pentru că a înjunghiat-o în spate și a tăiat-o în zona gâtului pe fosta iubită, Marian Apostol și-a făcut studiile la o universitate privată, a lucrat timp de doi ani ca șef al unei echipe de instalatori și alți doi ani la primărie. De asemenea, timp de cinci ani, Marian Apostol a muncit la o firmă de curățenie care a obținut contracte de la primării și spitale, transmite Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel