Fostul antrenor al Simonei Halep rupe tăcerea. Care este secretul succesului și de ce este superioară Osaka
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Wim Fissette, actualul antrenor al jucătoarei Naomi Osaka, cel care a antrenat-o în 2014 și pe Simona Halep spune care este secretul succesului. Acesta a făcut o parelelă cu fostele jucătoare pe care le-a antrenat și subliniază de ce japoneza este superioară. 

Wim Fissette spune că Osaka nu se teme de meciurile mari, ci le așteaptă cu încântare.

”Toate jucătoarele pe care le-am antrenat iubesc meciurile importante, momentele cu adevărat cruciale, însă Naomi este cea mai încântată de acest capitol. Înaintea meciului cu Serena (n.r. din semifinalele Australian Open) era atât de încântată. Cele mai multe jucătoare sunt speriate de astfel de meciuri, dar nu și ea. Era ca un copil în magazinul cu jucătorii, abia aștepta să intre pe teren.

Naomi e diferită, trebuie să spun asta. După ce a câștigat US Open, ar fi putut să spună că a obținut tot și să se retragă pentru că are deja totul. Dar nu, Naomi vrea să câștige titluri.

Uitați-vă la Federer, Djokovic, Nadal, ei încă progresează, după zeci de titluri câștigate. Nu țin cont că au obținut cam tot ce se poate câștiga. Aici e superioară Naomi față de restul”, a declarat Wim Fissette, potrivit Tennis Channel, citat de Digisport.

Simona Halep a avut în 2014 un sezon foarte reușit alături de Wim Fissette, ceea ce arată că belgianul este un tehnician priceput. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel