Fosta prietenă a lui Amber Heard a depus mărturie despre relația dintre actriță și Johnny Depp. ”Tot țipa și țipa!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Fosta prietenă a lui Amber Heard a povestit despre ororile care aveau loc în relația dintre actriță și Johnny Depp. 

Fosta prietenă a lui Amber Heard, Raquel „Rocky” Pennington, a fost chestionată de avocatul lui Heard, Ben Rottenborn. Întrebată dacă a fost o denumire pe care a folosit-o când se referea la Depp, ea a afirmat: „L-am numit monstrul”. Rottenborn i-a cerut lui Pennington să clarifice la cine se referă prin „noi”. Aceasta a răspuns că termenul a fost folosit de ea însăși, Heard, Depp și cei din cercul lor restrâns. 

Pennington a început să plângă în timp ce descria relația pe care Heard și Depp au împărtășit-o, spunând: „Am fost tristă pentru ea și eram tristă și pentru Johnny, pentru că și el este prietenul meu și îmi doream foarte mult ca ei să poată ajunge la un consens".

Întrebată despre tipul de abuz din cauza căruia era îngrijorată pentru Heard, Pennington a continuat: „La început nu eram îngrijorată. Spre sfârșit, când abuzul fizic a fost mai evident, m-am alarmat. Eram îngrijorată pentru siguranța ei fizică, eram îngrijorată că ar putea face ceva mai rău decât intenționa”, a citat Sky News.

I-a cerut ajutor, lucru care nu s-a mai întâmplat. Depp țipa la Heard

Fosta prietenă a lui Amber Heard a fost întrebată despre un eveniment care a avut loc în mai 2016. Aceasta i-a spus avocatului lui Heard, Ben Rottenborn, că se pregătea pentru un spectacol într-unul dintre apartamentele lui Heard, când actrița a primit un mesaj de la Depp în care spunea că vrea să vină la ea. 

Pennington mai spune că Heard a mers să-l vadă pe Depp într-un alt apartament conectat la clădire, dar ulterior i-a trimis un mesaj prin care i-a cerut prietenei sale „să vină”.

Când a sosit, Pennington spune că l-a văzut pe Depp „țipând” la Heard.

„El țipa, nu-mi amintesc ce spunea exact, iar ea m-a chemat în ajutor și asta nu s-a întâmplat niciodată înainte. M-am dus și el țipa și țipa și mi-am pus mâinile pe pieptul lui și i-am zis „oprește-te”. Am încercat doar să-l calmez și mi-a lovit mâinile, așa că m-am dus direct la Amber. S-a așezat pe canapea, plângea și m-am apropiat de ea, iar el s-a apropiat puțin de noi. Depp striga la ea să se ridice sau să renunțe să plângă sau ceva de genul ăsta și se apropia din ce în ce mai mult”, a continuat Pennington. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel