Fost tenismen australian: Două cuvinte lipsesc din declaraţia lui Djokovic, "sunt vinovat"!
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 12 ian, 18:45
WhatsApp
Novak Djokovic  Foto: Facebook
Sam Groth, fost jucător de tenis australian, a răbufnit la adresa lui Novak Djokovic, după declaraţia făcută miercuri dimineaţă cu privire la diagnosticul COVID-19, sosirea în Australia, completarea greşită a declaraţiilor şi participarea la mai multe evenimente după ce a fost infectat. 

”Două cuvinte lipsesc din declarația pe care Novak Djokovic a dat-o pe Instagram, în încercarea de a lămuri lucrurile, sunt vinovat. Dar nu e el de vină, nu? Nu a vrut să-i dezamăgească pe jurnaliştii care veniseră la Belgrad pentru interviul şi şedinţa foto cu Nole.

Nu știa că era pozitiv înainte să-i cunoască pe copii? Haide. Sunt multe lucruri spuse de tabăra lui care nu se leagă. Dar, când încerci să acoperi o poveste, și continui să vorbești despre ea, de multe ori ajungi să spui mai multe decât ai vrea. Neconcordanțe ies mereu la iveală. Și, în acest caz, lumea urmărește și analizează fiecare detaliu.

El vorbeşte despre o eroare umană când vine vorba de documentele sale de călătorie. Treaba lui este să călătorească prin lume în fiecare săptămână a anului. Şi are o echipă profesionistă care călătorește prin lume de aproape două decenii. El încearcă să încheie această poveste, dar credea că nu va fi întrebat de toate lucrurile, dacă rămâne în Australia?

Nu se poate ascunde pentru totdeauna. Dacă totul a fost în regulă, de ce te ascunzi? Vino afară și vorbește lumii. Răspunde la întrebările pe care le avem cu toții.
Nu sunt sigur dacă o va face, ar intra într-un mediu pe care nu îl poate controla. Dar se poate ascunde în spatele unor declarații.

G Ad:

Ești o persoană publică? Vorbeşte! Ce o să facă de acum înainte, o să evite toate conferințele de presă de la acest Australian Open, dacă joacă?”, a transmis Sam Groth, citat de Digisport.

Iată declaraţia completă a lui Djokovic

Într-o postare pe contul său de Instagram, Novak Djokovic a declarat că a dorit să „abordeze dezinformarea continuă" cu privire la participarea sa la evenimentele din decembrie, după ce a fost depistat cu SARS-CoV-2. Sportivul a spus că nu ştia că este pozitiv atunci când a întreprins apariţii publice pe 17 decembrie, testul rapid antigen fiind negativ, dar a aflat că este pozitiv înainte de interviul de pe 18 decembrie.

„M-am simţit obligat să merg mai departe şi să realizez interviul cu L'Equipe, deoarece nu am vrut să îl dezamăgesc pe jurnalist, dar m-am asigurat că m-am distanţat social şi am purtat mască, cu excepţia momentelor în care mi s-a făcut o fotografie”, a spus Novak Djokovic.

„Deşi am mers acasă după interviu, pentru a mă izola pentru perioada necesară, după ce am reflectat, a fost o eroare de judecată şi accept că ar fi trebuit să reprogramez acest angajament”, a continuat Novak Djokovic.

Documentele publicate ca parte a procedurilor judiciare la începutul acestei săptămâni au arătat că Djokovic a declarat că nu a călătorit în ultimele două săptămâni, dar existau dovezi că a călătorit în Spania. Pe Instagram, a spus că agentul său a făcut o „greşeală administrativă" cu declaraţia. „A fost o eroare umană şi cu siguranţă nu a fost ceva deliberat", a subliniat Novak Djokovic.

„Trăim vremuri dificile într-o pandemie globală şi, uneori, pot apărea aceste greşeli. Astăzi, echipa mea a furnizat informaţii suplimentare guvernului australian pentru a clarifica această chestiune”, a precizat Novak Djokovic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro