Fost șef de la IPJ Tulcea, găsit mort în fața blocului în care locuia
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fost șef de la IPJ Tulcea, găsit mort în fața blocului în care locuia / Foto: Pixabay, de Geralt
Fost șef de la IPJ Tulcea, găsit mort în fața blocului în care locuia / Foto: Pixabay, de Geralt
Un fost șef de la IPJ Tulcea a fost găsit mort în fața blocului în care locuia.

Un comisar de poliție din Tulcea, abia pensionat, a fost găsit mort în fața blocului în care locuia, într-o baltă de sânge, transmite Realitatea Plus. Este vorba despre fostul șef al serviciului Caziere, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar procurorii verifică acum posibilitatea unui omor. Se încearcă refacerea traseului parcurs de bărbatul de 44 de ani.

Anul trecut, comisarul a fost urmărit pe șoselele din Tulcea chiar de colegii lui. Polițistul era cu mașina personală, dar când a văzut că este oprit la un filtru al celor de la Rutieră, a accelerat. Oamenii legii l-au prins atunci abia după ce comisarul șef a provocat un accident.

Un poliţist din Cluj a fost arestat pentru viol

Un poliţist din cadrul IPJ Cluj a fost arestat pentru infracţiunea de viol, iar cazul se află în urmărirea penală proprie a unui procuror.

"La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de poliţist. În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", se arată într-o informare transmisă de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta, iar cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziţie. Vezi mai mult AICI.

Polițistul care a fost găsit pe site-urile pentru adulți este investigat. Oferea servicii de gigolo

Poliția din Bruxelles a deschis o anchetă internă asupra unuia dintre membrii forței sale despre care se spune că și-ar fi rotunjit veniturile lucrând ca prestator de servicii intime în timpul concediului medical. Inspectorul de poliție în cauză avea un anunț pe site-ul de servicii dedicate adulților „Quartier Rouge”, unde se oferea femeilor și cuplurilor drept „gigolo”, însoțit de mai multe fotografii în care bărbatul putea fi lesne recunoscut, precum și de una care îl arată practic gol, relatează Brussels Times.

„Anunțul a intrat la un moment dat în atenția conducerii poliției și a fost solicitată imediat o anchetă asupra inspectorului în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Ilse Van de Keere, pentru Bruzz.

În timp ce polițiștii au voie să exercite o profesie secundară, aceasta este supusă anumitor condiții, a explicat purtătorul de cuvânt. „Regulile sunt clare și pot fi găsite în circulara din 3 mai 2019: nu pot desfășura nicio activitate secundară care să contrazică neutralitatea și deontologia poliției”.

În plus, orice ofițer de poliție cu o profesie secundară, indiferent care este aceasta, trebuie să facă întotdeauna cunoscut acest lucru către angajatorului său principal. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel