Fost pilot Ferrari, operat pe creier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
Brazilianul Rubens Barrichello și-a revenit după ce a suportat o intervenție chirurgicală, prin care i s-a îndepărtat o tumoare.

Ajuns la 45 ani, brazilianul Rubens Barrichello trece printr-o perioadă a miracolelor. La începutul acestui an, fostul pilot al celor de la Ferrari a suferit un accident vascular cerebral. Atunci, i s-a montat un cateter. Medicii i-au explicat că vasul de sânge s-a vindecat singur, în doar două ore. Necazurile sud-americanului au continuat. La un control de rutină, doctorii l-au anunțat că are o tumoare benignă. A fost un nou șoc.

[citeste si]

”Mi s-a stricat motorul!”

Cu puțin timp în urmă, fostul coleg de echipă al celebrului Michael Schumacher a fost operat pe creier. Intervenția chirurgicală a fost necesară pentru a i se îndepărta tumoarea respectivă. Barrichello este un om norocos. A rămas doar cu o cicatrice, care îi va aminti de perioada cruntă prin care a trecut. E, însă, mulțumit că a scăpat fără leziuni pe termen lung. ”Eram acasă, făceam baie și am simțit o puternică durere de cap. Aș spune că a fost de opt sau de nouă, pe o scară până la zece, așa de puternică a fost! M-am gândit: ”DOâoamne, mi s-a stricat motorul!” Acum sunt cel mai fericit om din lume”. Aceasta ese declarația dată la postul de televiziune O Globo din Brazilia și care face înconjurul lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel