Fost membru PDL: De ce partidele din opoziție sunt slabe
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Europarlamentarul Cristian Preda explică de ce partidele de opoziție sunt slabe. El subliniază că "foarte multă lume deplânge lipsa de aplomb a opoziției" și că a devenit o formulă pentru cine nu e cu USL. Preda atrage atenția că mulți spun, dar puțin se întreabă care este motivul pentru care opoziția e slabă. 

Cristian Preda scrie, pe blogul personal, că "Prea puțini își pun însă întrebarea: de ce e așa? Cei care, totuși, formulează chestiunea n-au găsit până acum decât un răspuns: orgoliile. Ele ar da aripi politicienilor, dar ar nărui entuziasmul alegătorilor". Răspunsul lui este că "forța opoziției e diminuată în chip semnificativ întrucât ea nu are un candidat la prezidențiale". Critică poziția opoziției de a desemna un candidat la prezidențiale după alegerile europene. Atrage atenția: "nu prezidențialele depind de europene, ci invers: strategia pentru europene ar trebui fixată pornind de la strategia pentru Cotroceni". 

Cristian Preda mai scrie: "Dacă, în decembrie 2014, colosul USL va avea și președinția, după ce domină și Parlamentul, și guvernul, vom ajunge ca în 1990; iar dacă vor vrea, ne vor putea da din nou cu bâtele în cap".

"Avem nevoie de un adversar pentru Antonescu", este mesajul lui Cristian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel