Urmărește emisiunea live
Data publicării:

Fost membru al One Direction, găsit mort în Argentina

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: captura Instagram @ Liam Payne
FOTO: captura Instagram @ Liam Payne

One Direction este un produs al emisiunii de televiziune ”The X Factor”, formația fiind înființată în 2010.

Muzicianul britanic Liam Payne, fost membru al formației One Direction, a murit miercuri, la vârsta de 31 de ani, în Argentina, a anunțat poliția din Buenos Aires, relatează AFP, scrie Agerpres.

”Liam James Payne, compozitor și chitarist, fost membru al grupului One Direction, a murit astăzi după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel la Palermo”, un cartier al capitalei Argentinei, a anunțat poliția într-un comunicat.

Poliția a răspuns la ”un apel la 911 (numărul de urgență) semnalând un bărbat agresiv care ar fi putut fi sub influența drogurilor sau a alcoolului”, potrivit comunicatului.

La câteva minute după anunțul morții cântărețului britanic, mulți fani și curioși s-au adunat în tăcere în fața intrării hotelului ”Casa Sur” unde a fost constatat decesul, sub supravegherea mai multor polițiști.



Liam Payne a fost, alături de Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik și Harry Styles, unul dintre membrii grupului de băieți format în 2010 și care s-a bucurat de un succes uluitor.

Potrivit șefului serviciilor de urgență, Alberto Crescenti, Liam Payne prezenta ”răni foarte grave în urma căderii, am constatat decesul, nu a existat nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat la televiziunea locală.

El a precizat că serviciile de urgență au primit un apel la ora locală 17.04, (20.04 GMT). șapte minute mai târziu o echipă a ajuns la locul tragediei și nu a putut decât ”să constate moartea acestui bărbat”, înainte de a descoperi ”mai târziu că era cântăreț într-un grup”.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele morții.

One Direction, produsul de succes al ”The X Factor”

Potrivit revistei Billboard, Liam Payne a asistat la un concert susținut de fostul One Direction, Niall Horan, la Buenos Aires pe 2 octombrie.

One Direction este un produs al emisiunii de televiziune ”The X Factor” care a devenit unul dintre cele mai bine vândute din lume de la revelația sa în 2010.

În octombrie 2016, membrii grupului, pe atunci toți în vârstă de aproximativ douăzeci de ani, au anunțat că iau o pauză nedeterminată, asigurând, totuși, că doresc să continue. Nu s-au mai reunit niciodată pe scenă sau în studio de atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel