CRIMĂ Onești. Ei sunt cei doi muncitori omorâţi de Gheorghe Moroşan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi electricieni, unul de 38 de ani, altul de 55 de ani, au murit, luni seară, înjunghiaţi, la Oneşti. Gheorghe Moroşan, fostul proprietar al casei în care lucrau, a intrat peste ei şi i-a luat ostatici.

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu, 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti. Cei doi erau angajaţi ai aceleiaşi firme pentru care a lucrat şi soţia criminalului Gheorghe Moroşan, aceeaşi firmă care a câştigat în instanţă apartamentul soţilor Moroşan, după ce femeia, angajată ca magazioneră, a girat cu casa în cazul în care ar fi dispărut bani din gestiune, transmite Antena3.ro.

Silviu Iștoan a rămas orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut de tată cu multă dragoste, alături de fratele său, spun cei care l-au cunoscut, scrie Realitatea.net. Analizând pagina sa de Facebook, observăm că Silviu era un tânăr plin de viață. Iubea sportul și muzica, în special chitara. Dan Patatu era un familist convins. Pe contul său de Facebook observăm că avea cel puțin un copil, un băiat. Rezervat în postări, bărbatul milita pentru asigurarea dreptului la învățământ tuturor copiilor.

Reamintim că Gheorghe Moroşan i-a sechestrat pe cei doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel