Forumul Siguranței Rutiere. Grindeanu, marele absent de la orice. Nu merge decât la inaugurări și studii de fezabilitate
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Grindeanu, marele absent din toate
Grindeanu, marele absent din toate
Sorin Grindeanu se pare că lipsește de peste tot unde ar trebui să fie un ministru al Transporturilor pentru a rezolva problemele românilor ce țin de infrastructură.

După ce, cu o zi în urmă, a lipsit de la ediția a cincea a forumului internațional “Critical Infrastructure Protection Forum – CIP FORUM V 2022 - Critical Infrastructure Protection & Resilience Europe 2022”, astăzi o comite din nou.

Sorin Grindeanu este marele absent de la Forumul Siguranței Rutiere, eveniment care se desfășoară la Senat. Am căutat în agenda publică a ministrului Transporturilor crezând că este la vreun eveniment important la nivel european astfel încât nu are cum să ajungă, dar nu există nimic trecut acolo încă din 11 iunie.

La evenimentul Forumul Siguranței Rutiere este prezent Lucian Bode, ministrul de Interne.

Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie organizează, în parteneriat cu Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senatul României, Forumul Siguranţei Rutiere.

Acest eveniment se desfăşoară în Palatul Parlamentului, sala Constantin Stere Nivel P1 Senat şi are o sesiune dedicată siguranţei în trafic cu prezentarea noii strategii naţionale în domeniu şi o sesiune ştiinţifică în care, cadre universitare şi specialişti, discută despre impactul vătămărilor corporale în viaţa victimelor şi despre vulnerabilităţile existente în procesul de stabilire a răspunderii în producerea accidentului.

La eveniment participă miniştri din Guvernul României, reprezentanţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, personalităţi din mediul academic şi specialişti cu o bogată experienţă în domeniu.

Este primul eveniment de o asemenea amploare în care problema vătămărilor corporale în accidentele de circulaţie este abordată interdisciplinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel