Fort Boyard, la Pro TV. Anna Lesko şi Cosmina Păsărin, printre participanţi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Anna Lesko, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Cornel Ilie și Andrei Stoica sunt cele cinci vedete care intră în show-ul de pe Pro TV, Fort Boyard, filmat în Franța, anunţă paginademedia.ro.

Anna Lesko spune că, pentru ea, a fost o provocare fizică, dar și psihologică. "Când mi s-a propus, nici nu am stat pe gânduri, am acceptat din prima, fără să cunosc formatul emisiunii, întrucât la noi, în Chișinău, nu s-a difuzat. E ca o șansă unică în viața, acum sau niciodată."

„Mi s-a părut că este o experiență care merită trăită din plin, pentru că nu vin în fiecare zi astfel de propuneri și nu ai ocazia să apari într-un show de asemenea anvergură. Mi s-a părut interesantă povestea fortului și m-am bucurat maximum de toată experiența", a declarat Cosmina Păsărin, potrivit sursei citate.

Şi George Vintilă a acceptat să participe la acest super show "în primul rând pentru oameni și apoi pentru tot ce e acolo: istorie, ocean, bastioane, aventură, adrenalină... O experiență pe care nu aș fi ratat-o niciodată!! Și mai vreaaau...".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel