Fonduri europene prin fundaţia lui Soros. Ciuvică: Oamenii lui Soros hotărăsc dacă poţi lua fonduri UE în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Mugur Ciuvică susține că majoritatea fondurilor europene care intră în România trec printr-o fundație a lui George Soros. 

"Să știți că și acum fondurile europene, o parte din fondurile europene, sunt absorbite în România prin intermediul unor fundații și, ce să vezi, sunt fundațiile astea din rețeaua lui Soros. Lucrul ăsta este oficial, e la vedere. Fondurile alea, care, mă rog, tot europene sunt, că sunt țări din Europa, nu sunt state UE, dar sunt comparabile cu fondurile europene, fondurile norvegiene de exemplu, sau elvețiene, alea intră în România exclusiv prin Fundația FDCS se cheamă , o fundație de-a lui Soros, condusă de un soroșist care a fost și foarte implicat în protestele alea cu luminițe și vrăjelile alea împotriva PSD-ului, dar oficial, adică dacă vrei să depui pentru fondurile respective, să îți pui dosarul acolo...

La Fundația lui Soroș îți pui dosarul și oamenii lui Soros din România hotărăsc dacă poți să iei fonduri sau nu. Dar și o parte din fondurile astea europene, astea care sunt pe zona asta, trec prin fundațiile lui Soros și vor trece și mai mult prin Fundația lui Soros. Nu aveți de ce să-l întrebați pe Ghinea, că vă spun eu asta. Întrebați-l cât își va lua el pe combinațiile astea. Ce vă spun sunt din investigații.", a declarat Mugur Ciuvică în interviurile DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel