Data actualizării:
Data publicării:

Fondul Viață pentru Nou-Născuți. Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România, la DC News și DC Medical

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fondul Viață pentru Nou-Născuți. Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România, la DC News și DC Medical
Fondul Viață pentru Nou-Născuți. Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România, la DC News și DC Medical
Află totul despre Fondul Viață pentru Nou-Născuți. Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România, vine la DC News și DC Medical.

La fiecare 7 ore, un nou-născut din țara noastră moare într-o secție de neonatologie insuficient dotată. Iar odată cu el, moare și o mică parte din România.

"Din fericire, împreună avem puterea să combatem chiar și cele mai sumbre statistici.

Fiecare bătaie de inimă donată ne duce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru: acela de a oferi micuților grav bolnavi din România șansa la supraviețuire", potrivit Fundației Vodafone România.

Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România vine vineri, ora 13:00, la interviurile DC News și DC Medical pentru a ne vorbi despre programul "Fondul Viață pentru Nou-Născuți".

Potrivit Fundației Vodafone România, țara noastră are cea mai mare rată a mortalității infantile din Uniunea Europeana (UE), cu 6 decese la 1.000 de nașteri vii, aproape dublu față de rata mortalității infantile în UE, care este de 3,4 decese la 1.000 de nașteri vii.

Mai mult, doar în 14 orașe din țară, acolo unde există secții de nivel III, dotate cu aparatura necesară terapiei intensive, nou-născuții cu probleme majore pot primi îngrijire adecvată.

Beneficiarii campaniei sunt cei 11.000 de nou-născuți, dintre care 2.000 cu afecțiuni medicale vor avea parte de cele mai bune condiții de îngrijire sau de transfer optim în secțiile și compartimentele de terapie intensivă neonatală și de prematuri de rang superior.

Anual, 200 de medici și asistenți medicali vor avea condiții medicale adecvate îngrijirii nou-născuților cu diverse afecțiuni.

Trimite "RITM" la 8845 și donează 2€ pentru dotarea secțiilor în care sunt îngrijiți nou-născuții.

Emisiunea va fi difuzată vineri, ora 13:00, pe Youtube DC News și DC Medical, dar și pe paginile de Facebook DC News și DC Medical.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel