Focuri de armă în plină stradă, în Sectorul 1 al Capitalei. Criminaliștii, la fața locului. Martor: Dacă era copilul în mașină îl omora pe loc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video România TV
Captură video România TV
Pe strada Sfânta Maria din Sectorul 1 al Capitalei s-au tras mai multe focuri armă.

Locuitorii Sectorului 1 sunt speriați după ce au auzit împușcături în plină stradă, transmite RomâniaTv. Ar fi vorba despre o armă cu bile, dar deocamdată nu se știe cine a tras. Se presupune că atacatorul s-ar fi aflat la etajul unui imobil. Mai multe bile de oțel au nimerit pereții blocurilor din apropiere, dar și câteva autoturisme. Geamurile mai multor mașini au fost stricate. La fața locului au intervenit criminaliștii care fac cercetări la fața locului.

"Mă întorceam cu copilul din parc. Spre norocul meu nu am lăsat copilul în mașină în spate, că acolo s-a tras, cred că din blocul de vizavi. Mi-a spart geamul la mașină, a spart și geamul vecinului. Poliția a găsit până acum 6 bile. Au venit de la măsurători și au luat măsurături. Eu m-am gândit doar că în situația în care era copilul în mașină, îl omora pe loc.", a povestit o martoră la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel