Update: FOCURI DE ARMĂ în PARIS pe Champs-Elysees-VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un polițist a fost ucis, iar altul a fost rănit în urma unor schimburi de focuri care au avut loc joi seară în centrul capitalei Franței, pe Champs-Elysées. Zona a fost încercuită de forțele de ordine, iar lumea a fost evacuată, anunță Le Figaro.

UPDATE 00:16: ISIS a revendicat atacul.

UPDATE 00:11: Donald Trump a transmis condoleanțe după incidentul armat de la Paris și a declarat că "pare să fie un nou atac terorist".

UPDATE 00:02: Al doilea terorist a venit din Belgia cu trenul. Atacul a avut loc cu doar trei zile înainte de alegerile din Franța.

UPDATE 23:51: "Cu puțin înainte de orele 21.00 (19.00 GMT), o mașină s-a oprit în dreptul unui vehicul al poliției (...), un bărbat a coborât din mașină, a deschis focul cu o armă automată asupra mașinii de poliție, a ucis un polițist și a încercat să fugă căutând să ia ca țintă alți polițiști", a declarat la postul BFM TV purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet.

UPDATE 23:42: Teroristul ar fi acționat singur și a fost uciși de polițiști.

UPDATE 23:31: Autoritățile au scos militari pe străzi.

UPDATE 23:31: DGSI (Direction Generale du Securite du Territoire) a preluat ancheta, ceea ce arată că ar fi vorba despre un atac terorist.

UPDATE 23:25: Cel de-al doilea polițist ar fi murit și el. Poliția nu a confirmat informația.

UPDATE 23:24: Atacul ar fi fost comis de cetățeni francezi.

UPDATE 23:20: Focuri de armă într-o nouă locație din apropiere de bulevardul Champs-Elysees, informează o sursă din poliție.

UPDATE 22:55: Polițiștii îl caută pe al doilea atacator.

UPDATE 22:42: Stația de metrou Franklin Roosevelt, aproape de Arcul de Triumf, a fost închisă.

-----

Magazinele și restaurantele de pe Champs-Elysees au fost închise. Un elicopter patrulează zona, iar polițiștii le cer oamenilor să evite zona respectivă. Conform ultimelor informații, un civil a fost rănit în schimbul de focuri.

Oamenii legii au anunțat că unul dintre cei doi autori ai atacurilor de pe Champs-Elysees a fost neutralizat.

știrea se actualizează

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel