Floyd Mayweather, REVENIRE în ring. Posibilii adversari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Box
Box
Pe 26 august, Floyd Mayweather obținea a 50-a victorie ca boxer profesionist și anunța că agață definitiv mănușile în cui. Acum boxerul s-ar putea întoarce în ring. Care sunt posibilii adversari ai acestuia?

Potrivit TMZ, boxerul în vârstă de 40 de ani s-a retras în august, după meciul cu Conor McGregor, dar a reînceput să se antreneze.

După trei luni, sportivul care a câștigat peste un miliard de dolari de-a lungul carierei a fost surprins de reprezentanții mass-media trăgând din greu în sala de forță. Acest amănunt a fost suficient pentru ca presa să se întrebe dacă nu cumva Floyd Mayweather intenționează să revină în ring.

Ar putea lupta cu McGregor, Pacquiao sau Amir Khan

Posibilitatea nu a fost respinsă categoric de Stephen Espinoza, vicepreședintele televiziunii Showtime Sports, care a transmis confruntarea Mayweather – McGregor din august.

Întrebat de reporterul TMZ dacă este posibil un meci revanșă între boxerul american și luptătorul irlandez, Espinoza a răspuns după cum urmează: “Totul depinde de Floyd. E greu să refuzi 300 de milioane de dolari. Pe de altă parte, n-am văzut nimic la el care să mă ducă cu gândul la un nou meci cu McGregor sau la ceva asemănător. Pare fericit la pensie, așa că nu-l văd revenind în ring. Dar dacă va exista interes, dacă lumea o va cere, atunci noi vom susține evenimentul”.

[citeste si]

În cazul în care Floyd Mayweather revine în ring, trei sunt adversarii pe care i-ar putea întâlni celebrul boxer american: Conor McGregor, Manny Pacquiao și Amir Khan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel