Florinel Coman, dosar penal. Gigi Becali: Foarte bine că s-a întâmplat așa. Să se învețe minte și să joace fotbal de acum încolo
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Gigi Becali a făcut noi declarații despre scandalul în care este implicat fotbalistul Florinel Coman, după ce a fost prins fără permis de conducere.

Gigi Becali susține că a avut o discuție cu Florinel Coman ca între un tată și un fiu, iar fotbalistul i-a mărturisit că regretă faptul că a depășit viteza. Totodată, Gigi Becali a menționat faptul că acest scandal în care este implicat acum Florinel Coman, ar putea să îi afecteze cariera de fotbalist.

"Prima dată să se facă anchetă acolo în Ucraina, să se demonstreze acolo că carnetul  a fost luat prin fraudă și după aia să vadă ce vină are Florinel Coman. El a luat un carnet, atât. Să facă anchetă în Ucraina și după aia mai vorbim. Știți care e treaba, mie îmi pare bine că s-a întâmplat așa. De ce? Foarte bine că s-a întâmplat așa ca să se sperie, să se învețe minte și să joace fotbal de acum încolo, că a pus-o pe bune. El nu știe sigur dacă carnetul din Ucraina este valabil în România. El nu e sigur de asta. Dar i-am spus și eu să stea liniștit că carnetul din Ucraina e valabil și în România. 

Când copilul greșește, îl cerți, dar când vezi că copilul plânge chiar dacă ai vrea să îl cerți, îl încurajezi. Poți să îl și minți doar ca să-l încurajezi pentru că îți este milă de el. Dragostea și mila te face să uiți de toate ce a greșit copilul tău. Îi afectează cariera, este adevărat. I-am spus: "Florinele, ăia care dau pe tine 10 sau 15 sau 20 de milioane, ăia se interesează și la ce oră de scoli, și când mănânci, și cum te îmbraci, totul. De ce? pentru că dau zeci de milioane pe tine și atunci îi interesează caracterul tău". Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. Era foarte supărat.", a declarat Gigi Becali la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Florinel Coman, permis din Ucraina? Care sunt condiţiile pentru a-l lua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel