Florin Tănase (FCSB) - E ciudat să jucăm în afara Bucureştiului
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Florin Tănase, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FC Milsami Orhei, programat, joi, în manşa I a primului tur preliminar al Europa League, nu va fi unul aşa de uşor pe cât pare la prima vedere

Fostul căpitan al FCSB a declarat: 'E primul meci oficial şi trebuie să începem cu o victorie. Cu siguranţă nu va fi un meci atât de uşor pe cât pare, dar sper să marcăm încă din debutul meciului şi să ne facem viaţa uşoară. În Europa sunt altfel de meciuri, trebuie să ştii să pui presiune pe adversari dacă îi vezi puţin mai slabi, nu să încerci să joci la 0-0 şi să aştepţi că poate dai gol din fază fixă. Nu, în Europa trebuie să mergi peste adversar, e un fotbal diferit', a spus el.

'E ciudat să jucăm în afara Bucureştiului, mâine mergem la Giurgiu, apoi Piteşti... o să fim numai pe drumuri. E greu, dar nu avem ce face, aceste două luni trebuie să ne concentrăm şi să fim cu gândul numai la ce avem de făcut pe teren', a adăugat jucătorul.

Nu înțeleg suporterii Steaua

Întrebat cum comentează decizia Tribunalului Bucureşti conform căreia palmaresul echipei de fotbal în perioada 1947-2003 aparţine Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi nu FCSB, Florin Tănase a răspuns: 'Nu m-a afectat prea tare. Normal, eu mi-aş fi dorit ca suporterii care se duc la meciurile echipei din Liga a IV-a să se întoarcă şi ei alături de noi şi să fim mai puternici. Dar noi trebuie să ne calificăm în grupele Europa League şi cu siguranţă vor veni oameni la stadion. Eu nu am înţeles nimic din decizia instanţei. Nu ştiu ce înţeleg cei care merg la meciurile CSA. Şi eu eram mic şi am mers pe Ghencea la meciuri, dar pentru mine asta este Steaua (n.r. - FCSB)'.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu, formaţia Milsami Orhei din Republica Moldova, în manşa I a primului tur preliminar al Europa League.

Citește și: Ce urmează pentru FCSB. Reacţia lui Gigi Becali după pierderea palmaresului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel