Florin Salam, incident. Astrolog: Astrograma sa confirmă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț
Ioan Burculeţ, specialist în astrologie, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014,  susține că „inevitabilul incident prin care Florin Salam a trecut avea să fie normalitate”.

„Socializarea și latura artistică a lui Florin Salam aveau să fie conturate și definite de aspectele astrologice încă de la momentul nașterii, ca formă de manifestare pe întreg parcursul existențial. Elemente poziționate în constelația Balanță au evidențiat transformarea, talentul și latura artistică dincolo de sectorul profesional pe care acesta s-ar fi axat de-a lungul evoluției. Sectorul relațional este un alt capitol interesant și important în care nativul se simte bine dar și compania prietenilor, distracțiilor și nu numai, într-un cuvânt socializarea indiferent de formele ei. Simțul pragmatic, anumite idei preconcepute, fixe, spiritualitatea dar și idealismul de care dă dovadă nativul născut în ziua de 1 Octombrie 1979, București fără ora nașterii argumentează întreaga sa carieră”, precizează Ioan Burculeț pe blogul său, Constelația Destinului.

„Studiind astrograma finalului de an 2018, inevitabilul incident prin care artistul manelelor a trecut pe când acesta concerta la o nuntă în Italia nu a fost decât normalitate. Aspectele astrologice aveau să pună în evidență provocările venite din jur, independente de voința acestuia și va trebui să evite tot ceea ce înseamnă agresivitate verbală, fizică sau incidentele indiferent de natura acestora pentru că astrele nu îl vor avantaja până la final de an 2018, după care aspectele astrologice vor mai descrește în intensitate. Practic intervalul Iulie a.c. și până la final de luna Decembrie 2018 nu ar fi exclus ca astfel de evenimente izolate să se mai consume. Explicația ar fi superconjuncția Marte, Luna Neagră și Nodul Destinului Sud care pot produce evenimente de genul celor din Italia”, conform astrologului.

„Astrograma confirmă”

„Astrograma sa confirmă faptul că acest gen de propagare putea să fie vizibil și trăit de artist din luna Iulie până în prezent și nu ar fi exclus ca anumite forme de manifestare similare să mai fi avut loc până la acest moment. Vor trebui evitate mediile agitate și agresivitatea verbală, altercațiile, deciziile în plan financiar negândite pentru că circumstanțele se pot manifesta independent de voința acestuia”, a transmis Ioan Burculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel