Florin Salam, dosar penal. Manelistul ar fi bătut o prostituată cu care se afla într-un hotel din București - surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Florin Salam
Sursa foto: Facebook Florin Salam
Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele manelistului Florin Salam, după ce ar fi bătut o damă de companie într-o cameră de hotel.

UPDATE: Femeia ar fi fost lovită în cap și în piept cu telefonul mobil. Potrivit unor surse Antena 3, si-ar fi scos și un certificat medico-legal. Până la aceasta oră, Florin Salam nu a fost audiat. Manelistul nu a fost găsit de Poliție la adresele de domiciliu, potrivit sursei citate.

A fost deschis un dosar in rem.

”Am făcut atac de panică de dimineață. Vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, a spus tânăra care-l acuză pe Florin Salam că ar fi bătut-o, la Antena 3.

__________________________________________________________

Florin Salam ar fi bătut o prostituată într-o cameră din Grand Hotel (fostul Intercontinental), pe 1 ianuarie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Poliţia Capitalei informează că, pe data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul DGPMB - Secţia 1 Poliţie, au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 23 de ani cu privire la faptul că, în jurul orei 18,30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel din Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani.

"În cauză, a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului", arată Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel