Florin Salam a slăbit enorm! Manelistul este greu de recunoscut
Data publicării:
Autor: Sorina Ceugea
WhatsApp
Manelistul Florin Salam a slăbit considerabil, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, diagnosticat cu faringoamigdalită acută şi cu laringită.

Boala, care l-a ţintuit în aprilie pe patul de spital, preţ de câteva zile, timp în care a stat pe perfuzii şi pe antibiotice, i-a blocat contractele stabilite până în septembrie.

De când nu a mai apărut la petreceri şi prin cluburi, manelistul a slăbit enorm. Salam a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este greu de recunoscut. Îmbrăcat lejer, cu o cămaşă albă, cântăreţul le arată fanilor că nu mai are burtă deloc.

Manelistul resimte serios vântul care îi bate prin buzunare, de când boala l-a obligat să renunţe la cântări, şi chiar l-a luat durerea de cap, la propriu, când, în urma unui scurt calcul, şi-a dat seama că va pierde, în aceste trei luni, suma de 100.000 de euro.

Necazul mare este că a luat câteva zeci de mii de euro drept avans pentru cântări, bani pe care i-a cheltuit pe te miri ce. Dar, ca un om de onoare, Florin a încercat să mai cânte de câteva ori prin cluburi, însă boala l-a întors şi vocea îi joacă iar feste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel