Florin Roman, acuzație șocantă: Decizia CCR, scrisă în sediul PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Florin Roman, liderul deputaților PNL, face o afirmație șocantă cu privire la decizia CCR cu privire la numirea unui nou premier de către președintele Klaus Iohannis. Aceasta ar fi fost scrisă chiar în sediul PSD. 

”Decizia CCR privind desemnarea de către președinte a premierului Orban este una strict politica, ce încalca orice logica și norma constituțională. Este o decizie luată pe baza unor declarații politice, scrisă parca in sediul PSD, întrucât decizia CCR reia practic întreaga retorica a PSD. Nu este prima data, când prin decizie, CCR îi contrazice pe cei care au scris Constituția, când se reduc prerogative ale președintelui, și mai grav, când balanța dreptății este îndreptată doar pentru a da satisfacție majorității toxice a PSD.

Florin Roman: CCR pedepsește practic PNL

Dincolo de orice dubiu, decizia CCR îl face pe Marcel Ciolacu, președinte ales la congresul PSD, oferindu-i acestuia o victorie care este decisivă in stabilirea viitorului președinte al PSD. CCR pedepsește practic PNL pentru curajul de a duce la vot final tăierea pensiilor speciale pentru judecători, dar sancționează și "tupeul" PNL de a interzice cumulul pensie-salariu, beneficiarii de lux fiind, judecătorii constituționali. Din păcate, CCR a acceptat sa se prindă la cingătoarea PSD și arunca in derizoriu credibilitatea unei instituții, care ar trebui sa fie temelia unui stat de drept.

Zvonul care s-a confirmat oficial 

PNL este obligat în urma acestei decizii politice sa câștige alegerile parlamentare cu larga majoritate, astfel încât revizuirea Constituției sa poată produce și depolitizarea CCR, profund afectată de virusul ciumei roșii. Curtea Constituțională nu mai tine cont de voința poporului, de Constituție, ci a devenit o "arma" periculoasa pentru democrație, pusă în mâna liderilor PSD. Săptămâna trecută, pe holurile parlamentului, liderii PSD au lansat zvonul, pe surse: decizie de 7-2, in favoarea PSD. Și ce sa vezi, zvonul s-a confirmat oficial! Opriți butaforia!”, susține Florin Roman, liderul deputaților PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel