Florin Prunea, favorit pentru a-l înlocui pe Iuliu Mureșan la Dinamo după înfrângerea ”câinilor” cu ”U” Cluj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Florin Prunea, declarații după meciul U Cluj - Dinamo - Foto DC News
Florin Prunea, declarații după meciul U Cluj - Dinamo - Foto DC News
Dinamo a pierdut meciul tur de baraj cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 0-2. Astfel, “câinii” se află într-o situație disperată și trebuie să învingă la trei goluri în retur pentru a rămâne în Liga 1. Mai mult, la nivel de conducere se pregătesc mișcări importante după plecarea lui Iuliu Mureșan de la echipă.

Florin Prunea are mari șanse de a deveni noul administrator special de la Dinamo. Fostul portar dinamovist este susținut puternic de Nicolae Badea, scrie Fanatik.

În urmă cu o săptămână, Nicolae Badea s-a întâlnit cu Dorin Șerdean, omul care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la echipă de la Pablo Cortacero. Surprinzător, omul de afaceri din Alba Iulia a spus că nu îl interesează nicio funcție la Dinamo.

Dorin Șerdean i-a transmis lui Badea că nu vrea nicio funcție la club

Șerdean i-a transmis lui Nicolae Badea că dorește să fie administrator special și că vrea doar binele lui Dinamo. Șeful de la Computerland i l-a sugerat lui Șerdean pe Florin Prunea pentru înlocuirea lui Mureșan, mai ales că este un om bătăios, de care clubul are nevoie. Acționarul majoritar al “câinilor” nu a avut nimic împotrivă, potrivit sursei citate.

Discuțiile cu Florin Prunea ar trebui să înceapă după baraj. De altfel, într-o declarație pe care a acordat-o pentru Fanatik, în legătură cu acest subiect, în urmă cu câteva zile, Prunea a declarat: “Preşedinte la Dinamo acum înseamnă altceva. Trebuie să vedem exact ceea ce implică, pentru că este o altă legislaţie. O să vedem”.

Răzvan Zăvăleanu vrea să se pună bine cu Prunea! L-a invitat personal la barajul de la Cluj și i-a plătit biletul de avion

Aflând că sunt șanse mari să vină Florin Prunea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, încearcă să se pună bine cu fostul jucător al lui Dinamo. L-a invitat personal la meciul de  baraj, ba chiar i-a plătit biletul de avion.

Administratorul judiciar, în mod abil, încearcă să aibă o colaborare de succes cu Florin Prunea, așa cum s-a întâmplat și cu Iuliu Mureșan. În acest fel, Zăvăleanu se asigură că nu va avea bătăi de cap cu Prunea și va putea să își continue treaba fără probleme la club, mai precizează sursa citată.

Citește și - Dănuţ Lupu, săgeţi la adresa jucătorilor lui Dinamo: Apă bei, apă joci. Cum au băut 26 de jucători doar 4 sticle de vin?

Dănuţ Lupu, fost jucător la Dinamo, i-a criticat zilele trecute pe actualii jucători care au mers la dineul oferit de Nicolae Badea.

„Îl respect pe domnul Badea, dar nu l-am înțeles, nu mai ai nicio treabă, dar îi inviți la masă.

Am mai avut o discuție acum mulți ani, când eram la Rapid, în care spuneam: apă bei, apă joci, stați liniștiți. Dacă te duci cu conducătorii la masă și bei apă, apoi te ascunzi prin toate cârciumile, nu e frumos, dacă tot vrei să bei, ia și bea. Nu cred că domnul Badea i-a invitat la masă, le-a pus 4 sticle de vin și celorlalți le-a spus: ‘Beți apă’.

Nu spun că sunt consumatori de alcool jucătorii de fotbal, dar nu pot să cred că te duci la o masă 26 de jucători și bei 4 sticle de vin. Și înainte de meci, nea Mircea, seara când eram în cantonament, ne dădea un pahar de vin. Dacă stai să te gândești, un pahar de vin roșu la 30 de inși, tot sunt 8 sticle, nicidecum 4”, a spus Dănuț Lupu la Pro Arena. Vezi știrea aici!

Citește și - Dinamo, la un pas de a pierde  palmaresul, culorile şi sigla dacă va retrograda în Liga a 2-a

ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, care evoluează în liga a 4-a, deţine în acest moment palmaresul şi sigla lui Dinamo, iar gruparea din Liga 1 a primit drept de folosinţă pe perioadă nedeterminată, în momentul care a fost cumpărată de Ionuţ Negoiţă. Doar că acest drept este valabil cât timp clubul se află în primul eşalon. Vezi detalii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel