Florin Piersic, mesaj din clinica de recuperare în care se află: Am fost cam bolnăvior, cam multişor timp, dar vremea trece - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Florin Piersic a transmis un mesaj din clinica de recuperare în care se află.

Actorul Florin Piersic a transmis un mesaj video din clinica de recuperare în care se află, spre bucuria fanilor. Acesta a spus că a fost cam “bolnăvior” în ultima perioadă, dar a părut încrezător că se va recupera în curând și se va putea întâlni cu cei care îl îndrăgesc și ani de zile l-au urmărit cu drag pe scena de la teatru sau la TV. Pe filmare se poate observa că Florin Piersic a slăbit, dar apare la fel de zâmbitor și optimist cum îl știm cu toții.

”M-aţi recunoscut? Nu cred. Nu cred. Pentru că nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în ţara asta românească şi numai pe Florin Piersic aţi vrut să-l uitaţi, dar nu l-aţi uitat pentru că dacă l-aţi fi uitat eu nu vă vorbeam în clipa asta. Sunt la o clinică specială, excepțională. (...) Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multişor timp, dar vremea trece, omul rămâne şi eu sunt cu dumneavoastră.(…)  Aici sunt, o să plec şi o să ne întâlnim şi o să ne iubim”, a afirmat Florin Piersic, în clipul video postat pe Facebook de clinica de recuperare la care se află.

Reprezentanţii clinicii respective au transmis că echipa medicală l-a susţinut pe actor în toată această perioadă grea ”pentru a-i da putere şi curaj în revenirea pe scenă”.

Reamintim că în data de 9 mai, marele actor a fost transferat de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balş” la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi. Potrivit medicilor, aceasta ar fi reprezentat cauza primară a infecției grave care a determinat internarea lui Florin Piersic la Spitalul Militar din Cluj-Napoca și, ulterior, transferul la Institutul Inimii din același oraș. Medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor din București au venit aproape zilnic cu actualizări despre starea de sănătate a actorului. În timp, Florin Piersic a început să se simtă din ce în ce mai bine, iar în cele din urmă a ajuns la o clinică de recuperare.

Foto: Captură video Facebook

Ce spunea Florin Piersic de pe patul de spital

Primul mesaj al lui Florin Piersic de pe patul de spital a fost unul la fel de emoționant ca toate celelalte vorbe spuse de marele actor. El le mulțumea atunci medicilor pentru toate eforturile pe care le-au făcut pentru a-l salva. El a ținut de fiecare dată se le mulțumească și românilor care se gândesc la el.

”Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!  Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: "sunt viu" și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc.

Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele in piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar... m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, transmitea atunci maestrul Florin Piersic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel