Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital. A spus când va putea reveni pe scenă. "Sunt nerăbdător să ne vedem"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Florin Piersic a transmis un mesaj de pe patul de spital.

Florin Piersic a fost sunat de către reporterii România TV. Aceștia l-au întrebat cum se simte după intervenția chirurgicală la care a fost supus, iar actorul a precizat că momentan se află la recuperare. Se pare că maestrul se simte din ce în ce mai bine și deja se gândește la momentul în care va putea reveni pe scena Teatrului Național București.

VEZI ȘI: Spitalul Foișor a anunțat ce s-a întâmplat astăzi cu Florin Piersic

„Cum să mă simt? Sunt la recuperare. Sunt nerăbdător să ne vedem la Teatrul Național din București. Suntem în mai? O să stau așa până în iunie. Mă simt bine. Cât mai aproape în mai, în iunie, cel mai târziu”, a declarat Florin Piersic direct de pe patul de spital.

Reamintim că în data de 9 mai, marele actor a fost transferat de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balş” la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi. Potrivit medicilor, aceasta ar fi reprezentat cauza primară a infecției grave care a determinat internarea lui Florin Piersic la Spitalul Militar din Cluj-Napoca și, ulterior, transferul la Institutul Inimii din același oraș. De atunci medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor din București au venit aproape zilnic cu actualizări despre starea de sănătate a actorului.

VEZI ȘI: Primul mesaj al lui Florin Piersic de pe patul de spital: Sunt copleșit, sunt viu datorită minunaților doctori, eroii mei. Mai am de spus multe povești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel