Florin Mîndru, de pe TikTok la ”Românii au talent”. Bobonete l-a întrebat: Ce e special la Andra? ”Năsucul”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florin Mîndru, cunoscut pe TikTok, a venit la emisiunea „Românii au talent” să-și găsească jumătatea.

Florin Mîndru s-a născut în județul Harghita. Își ajută părinții la treburile casnice, are grijă de animale, însă cel mai mult timp îl petrece pe... TikTok, unde are peste 179.000 de urmăritori.

La „Românii au talent”, a spus că este singur și încearcă să își găsească jumătatea. Vrea o femeie sinceră, de casă, care să nu-l înșele. „Femeia perfectă trebuie să fie cinstită și să nu mă înșele”, a spus el.

Florin Mîndru a animat atmosfera de la masa juraților, însă la partea cu cântatul mai are de lucru. „Orice ar fi, pe TikTok să nu te apuci să cânți!”, i-a zis Andi Moisescu. 

„Mi se pare că ești un băiat foarte pacifist și aduci așa un soi de bucurie și de liniște în oameni, dar treaba cu cântatul... Până și eu cânt mai bine decât tine”, a spus și Dragoș Bucur.

În cadrul momentului de la „Românii au talent”, Florin Mîndru a spus, la un moment dat: „După părerea mea, fiecare femeie are ceva special. Una ochișorii, alta gurița, alta vocea...”

„Și doamna Andra? Ce vezi că este mai special așa?”, l-a întrebat Mihai Bobonete.

„Vocea și năsucul”, a spus concurentul, stârnind hohote de râs.

Citește și: Bobonete şi Smiley, pariu

Mihai Bobonete şi Smiley au pus un pariu pe cine va câştiga sezonul 12 al emisiunii. Dacă va câştiga pariul, Mihai Bobonete vrea să apară într-un videoclip al lui Smiley şi să cânte o strofă. Discuţia a avut loc la podcastul lui Bobonete, DA BRAVO! 

„Vreau să te provoc în felul următor. Hai să punem pariu. Să presupunem că unul dintre Golden Buzz-uri câştigă. Dacă niciunul nu câştigă, pică pariul. Tu spui care crezi că va câştiga, al cui Golden Buzz. Şi spun şi eu. Miza e în felul următor. Dacă tu câştigi, atunci câştigi 3 minute cu mine la un show de stand-up, pe care ţi le pregătesc eu. Iar eu, dacă voi câştiga, trebuie să mă iei cu tine pe o piesă de-a ta, să o cânt!", a spus Mihai Bobonete. 

„Gata, mă, facem!", a replicat Smiley. 

„Deci, tu câştigi 3 minute, eu le scriu, nu ai teamă, totul va fi ok. Şi tu mă iei pe mine să bag mişto. În videoclip! Vreau să iau bani de la ăştia de la UCMR, să mă treci acolo. 8 lei pe an să îmi vină de la strofa aia!", a mai spus Bobonete. 

Smiley a pariat, astfel, că Românii au Talent sezonul XII va fi câştigat de Golden Buzz-ul Andrei.  

„Acum eu am de ales între Golden Buzz-ul vostru sau al lui Dragoş. Dar o să merg pe voi, să te bat cu armele tale. Eu zic că o să câştige Golden Buzz-ul vostru. Cum ar fi asta?", a mai punctat Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel