Florin Cîțu, supărat pe jurnaliști: Ar fi frumos... Dacă se poate!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
captură foto Digi24
captură foto Digi24
În fața întrebărilor jurnaliștilor, premierul Florin Cîțu a avut o observație de făcut, transmisă în direct de posturile TV. 

”Ar fi frumos să mă lăsați să răspund la o întrebare până la capăt și apoi să puneți o altă întrebare. Dacă se poate. Dacă nu, putem să discutăm și altfel” a spus premierul Florin Cîțu, în fața avalanșei de întrebări a jurnaliștilor despre bugetul pe anul 2021. 

Premierul Florin Cîțu a răspuns la o serie de întrebări ale jurnaliștilor în urmă cu puțin timp, moment în care, în fața întrebărilor de revenire, a cerut să-și ducă ideile până la capăt. Reacția lui Florin Cîțu nu a fost una nervoasă, ci una de taxare, mai degrabă, aflându-se în fața presiuniii explicațiilor, din funcția de premier al al României. 

Vezi și: EXCLUSIV  S-au prăbușit investițiile străine în România. Mircea Coșea, avertisment despre ȘOMAJ: Se întâmplă de la jumătatea lui 2021

Premierul a fost întrebat dacă se lucrează la proiectul de modificare a Legii salarizării. A răspuns: ”Modificarea Legii salarizării are un obiectiv mult mai mare decât sporurile. Legea salarizării trebuie să reflecte legătura directă și transparentă între performanță și venit, ceea ce nu vedem astăzi. Ăsta este obiectivul de la care pornim. Cum vor fi aceste sporuri și destinația lor vom vedea după ce vom vedea Legea salarizării”. Florin Cîțu a completat că se lucrează la proiect la Ministerul Muncii: ”După ce vom avea o variantă de la Ministerul Muncii, bineînțeles că va fi adusă în coaliție și experții din coaliție vor da dimensiunea finală”. Despre o OUG pe această temă, a afirmat că va fi un proiect de lege care va trece prin Parlament, termenul fiind până în vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel