Florin Cîţu cere şedinţă a coaliţiei, dar nu pentru disputa dintre Marcel Ciolacu şi Rareş Bogdan
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîţu, preşedintele PNL şi al Senatului, intervine în conflictul dintre Marcel Ciolacu şi Rareş Bogdan.

Conform unor surse politice, Florin Cîţu a cerut şi el convocarea unei şedinţe a coaliţiei, în format online, în care să se discute despre energie, pandemie, dar şi despre dobânzile mari la împrumuturi. 

Cu privire la conflictul dintre Marcel Ciolacu şi Rareş Bogdan, Florin Cîţu este de părere că cei doi ar trebui să discute în afara coaliţiei dacă este vorba despre probleme personale. 

Marcel Ciolacu a cerut şedinţă a coaliţiei după acuzele lui Rareş Bogdan 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reacționat după ce prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a criticat, partenerii de guvernare a liberalilor despre care a spus că trebuie să înțeleagă „să ne respecte”. 

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni. PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe Facebook. VEZI MAI MULTE AICI

Ce a spus Rareş Bogdan 

"Avem o conduită respectoasă. Nu am venit să cerem demisia minstrului Finanțelor. Noi nu am venit, cu excepția purtătorului de cuvânt, cu atacuri la Rafila. Cred că e nevoie de o discuție serioasă.

Faptul că domnul Tudose a atacat un ministru al PNL în mod public a fost o chestiune nefirească și nu ajută la realizarea unui consens cu privire la buna guvernare.

Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort nu va ajunge să fie unul apreciat, nu va duce la nimic și guvernarea va bălti, atunci e absolut legitim să încercăm să găsim o altă formulă pentru că înseamnă că această formulă a fost făcută complet aiurea. Eu sper să nu avem această situație", a declarat Rareş Bogdan la interviurile DIGI24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel