Florin Cîţu, audiat. Daniel Zamfir: Haideți să-i vedem lista!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir
Sentorul Daniel Zamfir a anunţat că marţi, 4 februarie, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, va fi audiat în Parlament.

Senatorul Daniel Zamfir a evidențiat, pentru DC News, ce îl așteaptă pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la audierile de marți din Parlament, la care ministrul a fost încă o dată somat să vină pentru a răspunde la câteva întrebări cheie.

'Este obligația lui să vină la audierile de mâine în comisiile reunite economică şi de buget-finanțe. Dacă va mai fugi încă o dată, nu ar fi nici asta o surpriză pentru mine, având în vedere că și la comisia de anchetă a Senatului, unde era direct implicat în manipularea ROBOR, a evitat să vină pentru a da socoteală. Este posibil ca și acum să facă același lucru, din aceleași considerente, pentru că știe foarte bine ce a făcut în legătură cu împrumuturile făcute la ministerul de Finanțe. Și nu doar aceasta! Mai sunt anumite lucruri pe care voi dori să le ridic mâine, la audieri”, a zis senatorul pentru DC News.

Cazul Vîlceanu

'Vom discuta și despre presiunile pe care le-a făcut asupra conducerii Finanțelor Publice din Gorj care a 'îndrăznit' să facă plângere penală împotriva societății tatălui domnului Vîlceanu, care era suspectă de evaziune fiscală. Pentru că au 'îndrăznit' cei de la Finanțe să facă acest lucru, domnul Cîțu i-a eliberat din funcție. Vom întreba și multe alte lucruri!', a mai spus Daniel Zamfir pentru DC News.

'Nu am nicio îndoială! Este clar că împrumuturile pe care le-a făcut sunt cu probleme. Nu poate justifica suma uriașă pe care a împrumutat-o pe o perioadă foarte lungă. Abia aștept să văd lista persoanelor pentru care a făcut acele rambursări de TVA. Dânsul a împrumutat 4 miliarde de euro ca să plătească niște facturi unor clienți politici. Haideți să vedem care este lista societăților cărora domnul Cîțu le-a făcut rambursări de TVA, căror angajați ai căror societăți le-a plătit acele concedii medicale. Sunt multe lucruri de discutat mâine. Prin urmare, va fi de mare interes audierea de mâine!' a precizat senatorul PSD, Daniel Zamfir, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel