Florile de apartament care îți aduc ceartă și ghinion în casă. Nu ai bani? Poate fi din cauza acestei plante
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Florile de apartament care îți aduc ceartă și ghinion în casă. Nu ai bani? Poate fi din cauza acestei plante / Foto: Pixabay, de Admiral_Lebioda
Florile de apartament care îți aduc ceartă și ghinion în casă. Nu ai bani? Poate fi din cauza acestei plante / Foto: Pixabay, de Admiral_Lebioda
Află în articol care este floarea de apartament ce îți aduce ceartă și ghinion în casă.

Florile de apartament sunt perfecte atât pentru decor, cât și pentru a avea un aer curat în casă. Totuși, se pare că trebuie să fim foarte atenți atunci când le alegem deoarece potrivit principiilor feng-shui,există o floare care atrage ceartă, ghinion și probleme în relația de cuplu.

Este vorba despre cactus. Deși mulți aleg aceste plante deoarece necesită puțin timp pentru a le îngriji, pot fi udate destul de rar și se găsesc ușor în magazine, având forme, dimensiuni și culori diferite, potrivit specialiștilor și principiilor feng-shui, cactusul influențează în mod negativ atmosfera din cămin. Se spune că această  plantă aduce ceartă în familie, fiind considerată o plantă care aduce ghinion și sărăcie din cauza formei și a țepilor, scrie Click.ro.

Ficusul și limba soacrei

De asemenea, dacă în ultima perioadă o duci prost din punct de vedere financiar, este foarte probabil să fie vina cactușilor din casă, așa că, specialiștii recomandă evitarea achiziționării și ținerea în locuință a acestei plante.

De asemenea, și ficusul este inclus în aceeași categorie de către specialiști. Această plantă, nu doar că aduce ghinion și ceartă, ci și boli, atrăgând energiile negative. Alt exemplu de plantă care aduce ghinion este și limba soacrei, despre care se spune și că, din cauza unei substanțe din tulpina sa, ar fi otrăvitoare.

Alte plante considerate a fi aducătoare de ghinion

 

Iată alte exemple de plante de apartament considerate de unii aducătoare de ghinion sau energie negativă:

1. Planta de piper - Se crede că aduce boli și probleme de sănătate, în special dacă este așezată în dormitor.

2. Yucca - Această plantă este considerată aducătoare de ghinion în cultura populară din Brazilia și Portugalia.

3. Crinul de apartament - Deși frumos și parfumat, se crede că aduce ghinion în căsnicie și că poate provoca probleme de sănătate.

Este important să reținem că aceste credințe nu sunt susținute de dovezi științifice și sunt mai degrabă legate de superstiții și tradiții culturale. Plantele de apartament sunt în general benefice pentru sănătatea noastră și pot fi o sursă de frumusețe și îmbunătățire a calității aerului din casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel